Oprijplaten

Oprijplaten

De aluminium oprijplaten zijn ideale rijplaten met een licht gewicht. Ze zijn makkelijk te plaatsen en te bedienen en voorzien van ronde opstaande zijkanten. Bij Innovi kunt u terecht voor verschillende soorten oprijplaten.


Onze soorten oprijplaten

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten oprijplaten. Hieronder geven we aan welke soorten wij in ons assortiment hebben.Levering van onze oprijplaten

Al onze oprijplaten zijn eenvoudig zelf te monteren en snel geleverd. Indien gewenst kunnen wij uw oprijplaten bezorgen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om ze zelf op te halen. Wilt u meer informatie over onze verschillende soorten oprijplaten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


 1. Draagbare oprijplaten
  Draagbare oprijplaten

  Lichtgewicht en sterke oprijplaten. Ontwikkeld door nieuwe technologiƫn uit de lucht- en ruimtevaart en gespecialiseerde bouwtechnieken. De Aerolight is te gebruiken op volledige breedte en op te vouwen tot een koffer.

 2. Drempelhulpen
  Drempelhulpen

  De Doorline drempelhulpen zijn inzetbaar, ongeacht welke type drempel u heeft. En voor de weinige situaties waar ons standaard assortiment niet mee om kan gaan, kunnen custom-made drempelhulpen precies worden gemaakt volgens uw specificaties.

 3. Transport oprijplaten
  Transport oprijplaten

  De aluminium oprijplaten zijn ideale rijplaten met een licht gewicht. Ze zijn makkelijk te plaatsen en te bedienen en voorzien van ronde opstaande zijkanten.

 1. Accessoires oprijplaten
  Accessoires oprijplaten

  Tijdens het gebruik van uw oprijplaten kunt u deze handige accessoires inzetten om uw werk makkelijker te maken.